Suppliers

Ski Racing Development team doet er alles aan om de kosten laag te houden, zodat we de sport zo betaalbaar mogelijk houden voor onze ski-racers en ze hun sportdroom kunnen blijven najagen.  We kijken daarom graag samen met jou welke producten of diensten van jouw bedrijf of organisatie ons hierbij kunnen helpen. Ben je geïnteresseerd in het worden van een (prefered) supplier of in-kind sponsor van Ski Racing Development team? Heb je een idee hoe jouw product of dienst de kosten van Ski Racing Development team kan verlagen en/of onze organisatie kan versterken? Neem gerust contact op met ons secretariaat.

Gerelateerde afbeelding

Kubus sports – Komperdell

Kubus Sports is importeur van bekende sportmerken en verkoopt en levert onder andere wintersport producten aan dealers in de Benelux. Met merken zoals Elan, Level, Giro en Komperdell zijn ze ook actief binnen het segement wedstrijdskiën. Het Oostenrijkse Komperdell is leading op het gebied van skistokken en protectie. Een skistok is een eenvoudig en toch een vrij onmisbaar deel van de uitrusting van onze skiracers. Ze houden je in balans tijdens het skiën en helpen je een niet te onderschatten deel van een wedstrijd, namelijk de start. Een stok bestaat altijd uit een grip, de stok zelf en de teller. Belangrijk dus om als skiteam altijd de juiste reserve-onderdelen bij je te hebben. Kubus sports helpt Ski Racing Development hierbij door het Technisch kader, coach/trainers team te faciliteren met een reparatie toolbox met losse onderdelen voor onderweg! Ski Racing Development is dan ook blij met deze ondersteuning in het kader van  zelfvoorzienend zijn en brengt het team op deze manier weer een stapje dichterbij naar verdere professionalisatie.

www.komperdell.com
www.kubus-sports.nl

kogros-lange-logo

Kogros – Lange boots

Kogros Sport & Fashion, is een Nederlandse distributeur in sportartikelen. Niet zomaar sportartikelen, maar  gespecialiseerde producten van A-merken met een eerlijk en kloppend verhaal. Kogros Wintersport bevat een verscheidend merkenportfolio met functionele sportartikelen, ook binnen het ski racing segment. Met onder andere Dynastar ski’s; Shred optics; Slytech protection en Lange boots. Lange boots is een grote speler op de markt van wedstrijd skischoenen. De schoen is een belangrijke uitrustingsstuk. Je schoen is namelijk je enige contactpunt tussen jezelf en je ski, je enige manier om bewegingen meteen op de sneeuw over te zetten. En maakt of je snel leert en uiteindelijk snel skiet. Een wedstrijd skischoen bestaat uit een buitenschaal, binnenschoen, de leest en tot slot buckles en straps. Losse onderdelen die door het intensieve gebruik bij onze skiracers ook weleens stuk kunnen gaan. Net op die momenten dat het niet goed uitkomt en de skiracers onderweg zijn naar training of wedstrijden. Omdat het technisch kader van Ski Racing Development het belangrijk vindt om als skiteam zelfvoorzienend te zijn en zelf goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen qua bootfitting. Zijn we dan ook heel blij met de ondersteuning vanuit Krogros en Lange boots voor de mogelijkheden tot kennisuitbreiding en de reparatie toolbox met losse onderdelen voor onderweg!

www.langeboots.com
www.kogros-sport.nl

Afbeeldingsresultaat voor vola racing

VOLA Racing – ongecompliceerd waxen

VOLA Racing is sinds seizoen 2018/2019 een partner van Ski Racing Development. Voor de skiracers van Ski Racing Development is het van groot belang om hun materiaal goed te verzorgen en te prepareren voor trainingen en wedstrijden. En na iedere training en voor elke wedstrijd moet dit weer opnieuw gebeuren. Hiervoor maken niet alleen de skiërs van Ski Racing Development gebruik van de producten van Vola, ook voor coach/trainers team is het van belang om zelfvoorzienend te zijn met het team en op te hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op wax en slijp gebied. Vola Racing concentreert zich puur op ‘racing’ en zal altijd proberen om een zo hoog mogelijk kwaliteit producten te ontwikkelen en leveren. De ontwikkeling van het ‘racing’ departement heeft altijd tot de eerste doelstelling van het bedrijf behoren. Vola biedt hoge kwaliteit producten voor elk type gebruiker. Het merk is over de hele wereld bekend en de producten worden doorlopend ontwikkeld en getest. De producten zijn van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en veilig. Voor elke discipline en voor elke weersomstandigheid is er een wax ontwikkeld om de beste prestaties te leveren. Waxen met VOLA wax is ongecompliceerd! Het VOLA wax-systeem is namelijk duidelijk, eenvoudig en zeer arbeidsvriendelijk.

www.volawax.nl

Afbeeldingsresultaat voor Dewalt

DEWALT guaranteed tough – net als onze sporters

Alpine skiën is een technische en moeilijke, maar bovendien een extreme sport. Die zowel fysiek als mentaal en ook  nog door verscheidenheid aan condities  al op jonge leeftijd hoge eisen stelt aan onze sporters. Laten we maar beginnen met het weer. Het kan echt heel erg koud zijn. Trainingen tijdens omstandigheden van -20 met een ijskoude wind maken de ski-racers van Ski Racing Development team geregeld mee. Voeg daar de sneeuwcondities aan toe, binnen een range van kogelvrij ijs tot slush puppie en het terrein, dat kan variëren van ‘cliff hanger’ tot zo plat als een dubbeltje, binnen één afdaling. Dan begrijp je dat de afzonderlijke omstandigheden waar je binnen het alpine skiën ongevraagd mee te maken krijgt al op jonge leeftijd buitengewone vaardigheden, passie en vastberadenheid vragen. En als je dat dan ook nog combineert met wedstrijden, die eigenlijk net  zijn als sneeuwvlokken. Geen één is het zelfde en de meedogenloze aard van een race, die gewonnen  of verloren wordt door 100ste van secondes. Worden onze ski-racers gedreven door het verlangen weer snel overeind te krabbelen, de sneeuw van hun kleren te slaan en dóór te gaan met meer volharding en energie dan ooit te voren. De drijfveren achter hun ongelooflijke moed en durf zijn het verlangen om iets bijzonders te bereiken, het maximale uit zichzelf te halen en als de beste te worden erkend door hun gelijken. DEWALT is thuis in deze wereld. De gereedschappen van DEWALT zijn al lange tijd favoriet vanwege hun betrouwbaarheid en prestaties in de meest extreme omstandigheden, of ze nu worden gebruikt om een trainingspiste af te zetten, palen in te boren voor een wedstrijd  of om ski’s voor het scherpst van de snede te prepareren. Ski Racing Development team is trots dat de DEWALT Powertools Benelux onze sporters steunt in hun streven naar overwinningen in een van de zwaarste sporten ter wereld. DEWALT Powertools Benelux leverd ons de boormachines van DeWALT voor op als onderaan de piste.

www.dewalt.nl

Case Creator

CaseCreator – veilig vervoerd en goed georganiseerd

De ski-racers van Ski Racing Development team zijn samen met hun coach/trainers vele weken per jaar onderweg, zowel in Nederland als naar de Alpenlanden. En dan zijn er vaak kostbare en/of kwetsbare materialen mee die ondanks dat veel van deze spullen waterdicht of redelijk stevig zijn, niet gemaakt zijn voor onbeschermd transport naar trainings- en/of wedstrijdlocaties. De dure ondersteunende trainingsmaterialen, als tijdswaarneming, portofoons en/of (video)camera’s, Ipads e.d. los in tassen of koffers vervoeren levert vaak gebroken schermen, krassen of afgebroken onderdelen op. Geen gewenste situatie bij aankomst op locatie tijdens een trainings-of wedstrijdsetting.  Het beste is om deze materialen in een opmaat gemaakte koffer(s) te transporteren, maar waar vind je zoiets? CaseCreator biedt die mogelijkheid. Voor Ski Racing Development team heeft CaseCreator een koffer-interieur ontworpen,  maatwerk verpakking aangeleverd voor die materialen die veilig vervoerd en goed georganiseerd moeten worden. Een professionele oplossing die onze ski-racers en coach/trainers team zeker past!

www.casecreator.com