Sponsoren

bruendl_kaprun

Intersport Bründl

Midden in het centrum van Kaprun in Oostenrijk bevind zich de ‘huis leverancier’ van Ski Racing Development. Intersport Bründl voorziet dan ook veel van onze races ieder seizoen weer van de nieuwste materialen tegen scherpe prijzen. Daarnaast staat het team (race departement) onder kundige leiding van Manfred Rogetzer samen met ‘Rennservice’ chef Hans Hofer, die iedere keer weer zorgt voor de perfect geprepareerde wedstrijdski’s en skischoen specialist Fabian Stiepel , altijd voor ons klaar met de perfecte service. Zelfs tot aan huis in Nederland. De rede dus dat de skiërs van Ski Racing Development  graag terugkomende bij dit betrouwbare adres. En ja, zelf samen met hun ouders hun hand er niet voor omdraaien om er een stukje voor om te rijden of zelf speciaal vanuit Nederland ‘even’ en heen en weer te chaufferen.

www.bruendl.at


Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Haus Piesendorf/Hotel Kaprun

Na jaren van goede zorg van  het Nederlandse echtpaar Alice en Hilbert Kok, hebben onze skiracers een nieuw tweede thuisbasis gevonden in Oostenrijk. Haus Piesendorf, onder de bezielende leiding van Nederlandse familie Susan en Marco Bakker. Na trainingen in omgeving van Niedernsill of op Kitzsteinhorn in Kaprun, vinden onze skiracers bij Haus Piesendorf niet alleen een prima bed maar ook een ‘eigen’ comfortabel en gezellig  onderkomen. Omdat de trainingsweken in de sneeuw zowel fysiek als mentaal  veel vergen van de atleten. Is het voor Ski Racing Development ontzettend fijn dat ze iedere keer weer kunnen vertrouwen op de goede zorgen van Susan en Marco Bakker, van Haus Piesendorf en eigenaren van Hotel Kaprun, voor de racers. Ze zeggen wel eens een eigen huis is goud waard en  Haus Piesendorf is dat voor Ski Racing Development.

www.hauspiesendorf.com I www.hotelkaprun.eu


tonvanbemmelen

Ton Van Bemmelen Sports

Ton Van Bemmelen Sports is al ruim 30 jaar de outdoorspecialist van Hazerswoude-Rijndijk en omstreken. De winkel op de Rijneke Boulevard is maar liefst 3000 m2 buitensports plezier. Alleen rondkijken is al een feest voor de liefhebber. Naast brede collectie kleding en materialen op het gebied van wintersport biedt Ton van Bemmelen Sports ook zeer ruime keus op gebied van wielrennen, fitnessen, hardlopen en wandelen. Voor alle afdelingen geldt: specialisme en deskundig advies staan hoog in het vaandel. Eigenaar Simon Scheffer: “de racers van Ski Racing Development zijn een groep sportieve kinderen en jongeren die zich richten op het alpineskiën, maar zich tegelijkertijd realiseren dat hardlopen, fietsen, fitnessen, een sportieve gezonde levensstijl, van groot belang is om je te specialiseren. En dat sluit goed aan bij ons bedrijf. Wij hebben een breed scala aan prijzen en producten en onze mensen hebben de kennis om de klant het juiste te bieden. Goed materiaal is essentieel.”

www.tonvanbemmelensports.nl


bloks

Blok’s draadvorm

Blok’s draadvorm is gespecialiseerd in het maken van metaaldraad oplossingen. Als fabrikant produceren zij producten in serie op basis van specifieke wensen van hun klanten, maatwerk in draadwerk.  Bij Ski Racing Development verzorgen wij ook maatwerk voor onze racers zodat zij altijd op het scherp van de schede kunnen skiën. En dit komt ja, mede door metaal. Of beter gezegd de haarscherpe staalkanten. De staalkanten van de ski’s zorgen er voor dat de skiërs kunnen sturen, remmen en honderd procent controle houden over de snelheid en de uiteindelijke bewegingen. Staalkanten zorgen voor grip en geleiding op de harde en ijzige op weg naar de finish. Kortom, “metalen” zijn in onze sport even vanzelfsprekend als onmisbaar. En dat geldt ook voor Blok’s. Maatwerk en metaal brengt ons samen binnen de ski-sport en door middel van hun steun zorgen we er samen voor dat wij onze racers de juiste b(g)eleiding kunnen geven op hun weg naar een goede, betere of beste skiër te worden.

www.draad.com


Celsius Benelux B.V.

De racers van Ski Racing Development hebben het voorrecht, vele dagen per jaar in de bergen te zijn en hun passie in de gezonds denkbare omgeving, te mogen uitvoeren.  ‘A day in the office’ betekent voor onze racers automatisch: veel frisse lucht, voldoende zuurstof, meer energie en dus beter kunnen presteren. Helaas is z’on mooie werk of sport omgeving niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig brengt Celsius Benelux daar, als system integrator door middel van de nieuwste technologieën, o.a. met ComfortKey Solutions regelmatig verandering in. Celsius Benelux zorgt namelijk voor een gezond klimaat in jouw gebouw. Want zij weten als geen ander dat een gezond (binnen)klimaat heel belangrijk is. Aangename temperatuur, voldoende frisse lucht, het is van grote invloed op de leer-, sport- en werkprestaties én de gezondheid van gebruikers. Bij Ski Racing Development zijn wij dan ook blij dat Celsius Benelux niet alleen doormiddel van hun duurzame systemen en installaties voor energiemanagement, klimaat, beveiliging en verlichting investeert in een gezonde toekomst maar ook als sponsor van Ski Racing Development.

www.celciusbenelux.nl


Afbeeldingsresultaat voor Control Energy Service

Control Energy Service

Cliché maar waar: net als bij Ski Racing Development draait het ook bij Control Energy Service om de mensen. Het ‘samen waarmaken wat is beloofd’ in een omgeving met aandacht voor elkaar en ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Control Energy Services, als supportafdeling van ComfortKey Solutions en onderdeel van Celsius Benelux B.V. biedt diensten aan als telefonisch support, (onderhouds)dagen op locatie, 24/7 support en is het centrum voor energiemonitoring. Geen project is te complex, geen servicevraag te ingewikkeld voor haar enthousiaste medewerkers. Net als bij Control Energy service bestaan ook wij als sportvereniging dankzij de energieke inzet en betrokkenheid van mensen en investeren we in relaties in alle openheid en eerlijkheid.  Energiek teams, support als hoeksteen,  enthousiaste mensen en daadkrachtig besturen waarin een gezonde ondernemersgeest heerst zijn zo maar een kleine greep uit de overeenkomsten uit onze beide organisaties. Niet zo gek dus dat ‘wij’ elkaar gevonden hebben en een relatie zijn aangegaan.

www.comfortkey.nl