Handboek

Voor ouders van racers van Ski Racing Discovery is er speciaal een handboek opgesteld. Het doel van dit ‘boek’ is niet alleen het verstreken van informatie over het team, maar ook kennis delen over het alpine wedstrijdskiën en alles wat daarbij komt kijken.

Of je nu al een lange tijd meedraait of nieuw bent binnen de sport, dit overzicht, geschreven door ouders en trainers, zal helpen je vele algemene en specifieke vragen, die zich onvermijdelijk voordoen gedurende het seizoen, zoveel mogelijk te beantwoorden.

Download hier ons Handboek (vanaf medio 2017)

Ook via Nederlandse Ski Vereniging kan je verder verdiepen in de ‘regels’ van het wedstrijdskiën. Zo kan je in het NSkiV document Wedstrijdskiën informatie & spelregels voor jeugd naast de spelregels, ook slimme tips en nuttige informatie over deze mooie sport vinden.

Toch nog vragen? Bezoek regelmatig deze website en volg alle e-mail –updates gedurende het jaar van ons secretariaat. Of gewoon stellen aan een van de bestuurs- en/ of commisieleden, trainers en/of  aan een van de andere ouders, zij zullen je graag helpen!

 

Developing RACING skills – Being a part of a TEAM – Having FUN