Commitment

Het bestuur en de ondersteuning van onze vereniging bestaat volledig uit ouders van de leden van Ski Racing Development, vrijwilligers dus, die samen de kinderen hun passie voor het alpineskiën delen.

Word vrijwilliger

Onze vereniging heeft naast een actief bestuur en de commissies een constante behoefte aan ouder participatie. Er zijn uiteenlopende onderwerpen binnen de vereniging die wij graag zouden willen oppakken in samenwerking met een groep enthousiaste vrijwilligers. Er is voor elk wat wils, wat betreft de taak maar ook wat betreft de hoeveelheid tijd en energie die nodig is voor het uitvoeren van de taak.

Je hoeft dus niet tot morgen te wachten om Ski Racing Development te steunen. Ook Ski Racing Development  heeft continue behoefte aan vrijwilligers(tijd), materiaal of kennis. Zitting nemen in een bestuur of een commissie, bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van gratis vergaderruimte of je kennis en ervaring als IT specialist inzetten bij het ontwerpen van verenigings-app zijn hier voorbeelden van.

Het unieke verenigingsleven in Nederland draait door en voor vrijwilligers en daarom zijn zulke bijdragen van net zoveel belang als het geven van geld!

Om ook in de toekomst onze vereniging goed te kunnen blijven besturen en de kwaliteit te bieden die wij nastreven, zijn wij altijd op zoek naar ouders  en derde die vanuit passie voor de sport een steentje (groot of klein) willen bijdragen. Wil je je inzetten voor Ski Racing Development? Stap dan eens af op een bestuurslid van het team.

Meer informatie of om je direct aan te melden als vrijwilliger kan je contact opnemen met ons secretariaat.