Sponsoring

Ski Racing Development team (SRD) is mede afhankelijk van support en inkomsten van partners, (in kind) sponsoren, suppliers en donateurs.  Dit stelt SRD namelijk in staat om op hoog niveau met de sport bezig te zijn: zo kunnen we onder andere goede materialen aanschaffen en inzetten voor de ontwikkeling van de atleten. Daarnaast is het doel de sport betaalbaar te houden. Wedstrijdskiën is een dure sport. Als een kind voldoende talent heeft om op internationaal niveau in competitie-verband uit te komen bedragen de kosten voor trainingen en deelnemen aan wedstrijden duizenden euro’s per jaar. Dit is een zeer zware belasting voor de ouders. Het is begrijpelijk, dat dit voor veel ouders niet mogelijk is. Hierdoor moeten jonge en soms talentvolle kinderen zich uit hun favoriete sport terugtrekken. Zij kunnen hun ambitie niet waarmaken en hun talent gaat verloren, met verdriet, frustratie en teleurstelling tot gevolg. SRD wil zich ervoor inzetten dat zoveel mogelijk skiracers hun droom kunnen blijven najagen.

Door SRD te ondersteunen, blijft de toekomst van het skiteam en het opleidingsprogramma gewaarborgd. Op die manier kan SRD de stabiele bodem zijn waar talent zich optimaal kan ontwikkelen.

SRD werkt samen met organisaties, bedrijven en personen op alle niveaus. Van grote  partnerships tot kleine initiatieven.  Welke samenwerking past bij jou?

Sponsoring, een win-win situatie

Wij zijn altijd op zoek naar organisaties, bedrijven en personen om samen de doelstellingen, niet alleen van de skiracers en de vereniging, maar ook van de sponsor sneller te kunnen bereiken en zo gezamenlijk de passie voor het alpine wedstrijdskiën (in Nederland) verder uit te dragen en naar een hoger niveau te tillen.

Sponsoring en partnerships staan voor SRD dan ook voor unieke samenwerkingsverbanden waarin gezocht wordt naar creatieve mogelijkheden die tegenprestaties op leveren zodat voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Want wij hebben gemerkt dat, bedrijven het fijn vinden om geassocieerd te worden met ons skiteam, ze zijn trots.  En de gegenereerde goodwill is daarmee een alternatief voor adverteren.

Dankzij de partners,  (in kind) sponsoren en suppliers waar we nu al mee samenwerken, boeken we al mooie resultaten. Weten wie dat zijn, maak hier kennis met ze.

Sponsor worden?

(In kind) sponsor worden van SRD betekent letterlijk investeren in een volgende generatie. Je investeert niet alleen in een jong team waar sportiviteit, ambitie en succes en plezier op unieke wijze geïntegreerd zijn. Maar ook in een technische en spectaculaire sport, waar onder andere leren winnen en verliezen; samenwerken; zelfdiscipline; respect en eigen verantwoordelijkheid centraal staan.

Sponsoring ‘op maat’

SRD werkt niet alleen met kant en klare sponsorpakketten. Wij praten het liefst over sponsoring ‘op maat’.  Immers wij zijn ons als geen ander bewust dat de behoefte van ieder sponsor anders is, net als van onze racers. En om je een idee te geven, wij hebben partners van € 50,- tot € 2.500,-. We hebben hoofdsponsoren, sponsors van een onderdeel, maar ook veel kleinere ‘partners’ die zich aan ons mooie evenement SRD-Cup hebben verbonden. Daarnaast hebben wij supplier en in-kind sponsoren, die ons helpen door het leveren van (gratis) producten en/of diensten. Wij denken daarom graag met je mee om de doelstellingen van jouw bedrijf te koppelen aan SRD en gezamenlijk succes te behalen, om zodoende een effectieve partnership te verwezenlijken.

Heb je interesse om officieel sponsor van Ski Racing Development team te worden? Neem gerust contact op met ons secretariaat.

Andere manieren om te helpen

  • Word vrijwilliger en geef in tijd, materiaal en/of kennis
  • Stel gratis dienst(en) of producten beschikbaar
  • Like ons op social media
  • Word Vriend van SRD
  • Geef een eenmalige of periodieke schenking
  • SRD in je testament

Ontwikkeling binnen ski racing, daar geef je om!

Sponsormogelijkheden op een rij

Bussponsoring

Onze skiracers zijn samen met hun trainers gemiddeld zo’n 16 weken per jaar van huis zijn en rijden jaarlijks duizenden kilometers over het Europese wegennet. Een veilige en comfortabele vervoersmiddel is dan een must.  SRD beschikt sinds november 2015 over een eigen verenigingsbus, een Ford Transit Custom. Naast veilig uit en thuis, professioneel uitstraling, zijn ook de kosten een belangrijk uitgangspunt. Namelijk het betaalbaar houden van vervoer voor al onze ski-racers en materialen van en naar de trainings- en wedstrijdlocaties. Het is voor organisaties, bedrijven en personen mogelijk om ons hierin te ondersteunen.

Er zijn 10 sponsorplekken beschikbaar op de bus, de sponsorovereenkomst is voor 1 seizoen. Prijs per sponsorplek € 250,- (excl. BTW en excl. eenmalig aanbrengen, verwijderen en de productie van de stickers. De tarieven hiervoor zullen gebaseerd worden op één gelijke uiting. Meerkosten extra uitingen op aanvraag).

Heb je interesse om bussponsor van SRD te worden? Neem gerust contact op met ons secretariaat.

Event sponsoring

Ski Racing Development is de organisator van de indoor SRD-Cup in SnowWorld Zoetmeer. Het event kent zo’n 150 deelnemers en de wedstrijd wordt altijd druk bezocht. Het is voor organisaties, bedrijven en personen mogelijk om als sponsor je naam te verbinden aan dit event. De meest gangbare manieren van reclame maken zijn: jouw logo op de aankondiging-poster en op de wedstrijduitnodiging; banners tijdens de wedstrijd op en rond de skibaan; logo tonen bij wedstrijdresultaten en naamsvermelding tijdens het event. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het uitdelen van gadgets (goodie-bag), het houden van een stand op het event en/of jouw naam verbinden aan een prijs.

Heb je interesse om een event van SRD te sponsoren? Neem gerust contact op met ons secretariaat.

Sponsorpakketten

Ski Racing Development biedt naast bovengenoemde sponsormogelijkheden ook vier sponsorpakketten aan, te weten een:

  • Goudpakket – vol passie
  • Zilverpakket – dat inspireert
  • Bronspakket – dat de aanmoediging verdient
  • Membership – vriend van Ski Racing Development

Klik hier voor voor meer informatie over de diverse sponsorpakketten met bijbehorende sponsoritems. Uiteraard zijn de verschillende sponsoritems ook los te combineren.

Voor alle andere vormen van sponsoring of samenwerking gaan wij graag met jou in gesprek. Neem gerust contact op met ons secretariaat.