Nieuws

Trainen onder zeeniveau om te presteren op de berg

Almere Kenniscentrum Talent en alpineskiën: een logisch samenwerking Trainen onder zeeniveau om later te presteren op de berg: het Ski Racing Development team doet dat vanaf juni in Almere vanuit de gedachte dat de ontwikkeling van het atletisch vermogen de sporters later op de skipistes van pas komt. Reden voor het Ski Racing Development team ..

Doorlopende leerlijn voeding

Doorlopende leerlijn voeding

Er verandert veel in het dagelijks leven van jonge, talentvolle alpine skiër. Niet alleen een toenemend aantal trainingsuren en wedstrijden, maar ook lange periodes van huis of zelfs soms al op relatief jonge leeftijd uit huis gaan. Er worden ingrijpende keuzes gemaakt en de consequenties van die keuzes moeten worden doorgrond en geaccepteerd. De weg ..

Inschrijven trainingen seizoen 2017-2018

Wij zijn weer trots op de vernieuwde invulling van ons programma TOP. Dit is het Talentherkenning en Ontwikkel Programma van Ski Racing Discovery dat bestaat uit 2 programma-sporen (A en B). Die aan de hand van de verschillende doorlopende leerlijnen: skitechnisch; fysiek;  mentaal/prestatiegedrag; voeding en topsportlife style onderverdeeld zijn in diverse modules. Ski Racing Discovery voldoet met dit programma aan de ..

Coach/trainers team 2017/2018

Wie zijn de coach/trainers van Ski Racing Discovery die elke dag bezig zijn met het verleggen van de grenzen van onze jonge ski-racers. Met het scheppen van een leerklimaat dat past bij kinderen van die leeftijd. Wij stellen ze graag aan je voor: Jorrit Meinsma (1993) – Passie voor jeugdskiën Jorrit is sinds dit seizoen, 2017/2018, ..